Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier

Boschs profesjonelle verktøy har 3 års garanti, for å få tilgang til den er en registrering nødvendig. Du kan utføre din registrering her: www.bosch-pt.com/warranty. Hvis ditt verktøy ikke er registrert, kan du i anvisningene nedenfor se hvordan man utfører registreringen.

1. Klikk på følgende lenke: www.bosch-pt.com/warranty så kommer du videre til registreringssiden. Klikk på "Til registrering" lengst ned på websiden.

Skruvdragare Borrmaskin Borrhammare Kombihammare

2. Oppgi om du er privatbruker eller proffbruker. Fyll ut feltene for nødvendig informasjon og klikk på "Fortsett med steg 2".

3. Fyll ut feltene for nødvendig informasjon og klikk på "Fortsett med steg 3".

4. Velg ett av alternativene og klikk på "Avslutt registreringen".

5. Etter en vellykket registrering kommer du til å få meldingen "Registreringen er avsluttet". Etter dette steget, må du bekrefte registreringen via lenken i e-postmeldingen som ble laget under registreringen.

6. Gjennom å klikke på lenken kommer du til din personlige kontoside. Klikk på "Registrér ny maskin", velg din type verktøy og begynn registreringen.

Skruvdragare Borrmaskin Borrhammare Kombihammare

7. I registreringsskjemaet blir du bedt om å oppgi: "Bestillingsnummer", "Maskinbetegnelse", "Serienummer", "Kjøpedato".

Samtlige av disse opplysninger finns oppgitt på ditt verktøy:

Skruvdragare Borrmaskin Borrhammare Kombihammare

Hvis du har flere spørsmål angående å finne opplysningene finnes det små ikoner i bakgrunnen på hvert registreringsfelt der du kan finne svar på øvrige spørsmål.

8. Det siste steget- lagre alle sertifikat etter registrering.

Observér at hvis verktøyet svekkes kommer du til å bli bedt om å vise sertifikatene. Sertifikatene er kun gyldig hvis du har både verktøyets garantibevis og orginalkvitteringen.