Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier

Dampvasker Karcher SC 4

SKU74820


Produsent Kärcher
Vekt 4.1 kg
Totalvekt med emballasjen 6 kg
Pakke dimensjoner 380x251x273 mm
Profesjonell / For hjemmefiksere For hjemmefiksere
Motor type Elektrisk
Nom. effektforbruk 2000 W
Volum 0,5 l
Dampbildingstid 4 min
Maks. trykk 3,5 bar
Påfyllingsvolum 0,8 l
Ledningslengde 4 m
Justerbar dampstrøm Jah
Dobbeltankssystem for uavbrutt arbeid Ja
Sikkerhetsventil Ja
Barnesikker Ja
Kjemikaliefri vask Ja
Fjerner opptil 99,99% av husholdsbakteriene Ja
Dampdrevet strykejern kan tilkobles Ja
Sett inkluderer Avkalkingsstenger, Dampslange, Frotté for håndhode, Gulvmunnstykke, Manuelt munnstykke, Mikrofiberkluter, Smalt munnstykke, Svarte runde børster
Spenning 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

Komplett utvalg av Karcher produkter. Karcher er en av de største produsenter av vaske- og rengjøringsutstyrt i verden, kjent blant fagfolk og hjemmebrukere. Karcher produserer utstyrt og tilbehør til ulike oppgaver.
HøytrykksvaskereStøvsugere, Gulvrengjøringsutstyr, Dampvaskere, Elektriske vannpumper, stort utvalg av Regngjøringsmiddler  og annet rengjøringsrelatert utstyr er tilgjengelig for ditt valg.

Produkter som du er interessert i, kan bli enklere funnet ved bruk av filter som sorterer produkter etter formål eller type. Hvis du er på utkikk etter tilbehør, som passer din Karcher, bare velg verktøymodell i feltet „PASSER TIL“, og systemet vil automatisk finne alle tilbehør som passer til maskinen din. Det er veldig veldig enkelt og raskt.

Karcher service og garanti
Kjøp Karcher og vær rolig!
Alle Karcher hobbyprodukter har 24 måneder og profesjonelle produkter - 12 måneders garanti. Karcher har stort servicenettverk over hele verden, slik at eventuelle feil på utstyret (under eller etter garantiperioden) blir løst profesjonelt og raskt. Hvis du kommer til et problem med Karcher-produktet, bare kontakt oss, og vi vil hjelpe deg med alle reparasjonsrelaterte spørsmål så raskt som vi kan.