Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier

Formpresset innsetting Tanos 80590072

Artikkelnummer233934


TANOS produkter og tilbehør er fullt kompatible med FESTOOL produkter. TANOS er et selskap eid av FESTOOL.

Produsent Tanos
Totalvekt med emballasjen 0.67 kg
Passer til Tanos SYSTAINER T-Loc 3

„TANOS GmbH“ selskapet ble grunnlagt i Illertissen (Germany), i 1993. Det er en del av „TTS Tooltechnic Systems AG & Co. KG“ selskapet, som også er veldig godt kjent som produsent av „Festool“ verktøy.

Hovedfokuset til selskapet er salg og videreutvikling av Systainer® produkter, dedikert til å oppbevare, pakke, transportere og organisere arbeidsmateriale og verktøy.

Systainer® beholderen er patentert. Den er unikt, fordi separate enheter kan kobles sammen. Den hjelper til med å organisere verktøy og tilbehør, derfor er den veldig populær blant håndverkere og industriklienter. Det er ikke bare en beholder - det er et fullstendig system, som tilbyr klienter forskjellige beholdere, utstyr og tilbehør. I „TANOS“ rekken kan du finne alt du behøver for å organisere dine verktøy og holde alt på plass.

Til tross for det faktum at selskapets historie startet i 1993, er det allerede solgt 25 millioner beholdere. Det illustrerer perfekt faktumet - at selskapet er på riktige vei og vil fortsette å vokse videre!

„TANOS“ har mange forskjellige klienter over hele verden. Blant dem finnes det også verdenskjente verktøy produsenter som:

Noen viktige systainer® funksjoner kort fortalt:

  • Det er mulig å bestille separate deler til beholderen (håndtak, lås...osv.), så hvis noe skulle bli ødelagt behøver du ikke kjøpe en helt ny beholder.
  • Du kan enkelt åpne den beholderen du selv ønsker med bare en hånd. Det er ikke nødvendig å ta ut alle beholderne som står plassert over.

  • Det er mulig å koble sammen beholdere med en gammeldagse "Classic" og "T-Loc" låser.

  • Det er flere typer systainers, som kan brukes i et blandet system: Mini Systainer, Systainer, MIDI Systainer og MAXI Systainer. MINI Systainer passer perfekt inn i Systainer. MIDI Systainer kan brukes sammen med Systainers MAXI Systainer kan også kobles sammen med andre Systainer beholdere.