Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier
Pris
  1. 6 kr - 2790 kr
Produsent
Hørselvern type
Hørselvern design
Hørselsvern komponent
Lyddempingsnivå (dB)

Hørselvern

Vi tilbyr et bredt utvalg av lyddempendeørelokker. Her finner du ørelokker fra Honeywell, 3M, Zekler og andre merker.

Du kan filtrer ettermerke, ørelokkerptype, design og lyddempingsnivå.

Du kan velge den typen ørelokke som passer best til dine behov. Det finnes flere typer ørelokker: standard, med Bluetooth, med innebygde mikrofoner, med vannlig eller toveis radio, og med AUX-tilkobling.

Lyddempende ørelokker kan finnes i disse typer: med hodebånd, folding med hodebånd, bak halsen, hjelmkombinert, med ansiktsskjold og/eller hjelm.

Standard ørelokker

Disse er helt vanlige lyddempende ørelokker.

Med Bluetooth

Lyddempende ørelokker med Bluetooth kan kobles til en mobiltelefon.Denne type ørelokker lar deg ringe og ha en samtale mens du jobber.

MedAUX-tilkobling

Denne type ørelokker kan kobles til f.eks en audiospiller, tablet, mobil, radio, osv. For å høre på din favoritt musikk mens du jobber.

Med radio

Lyddempende ørelokker medradio lar deg høre på din favoritt radiostasjon mens du jobber.

Med innebygd mikrofon til

Ørelokker med innebbygd mikrofon vil ikke bare dempe veldig høye lyder,men også reprodusere noen av frevkensene på en trygg måte. På denne måte er brukeren beskyttet fra skadelig støy, men vil fremdeles kunne høre sine omgivelser på en tryg måte. Den innebygde mikrofonen kan være aktiv, i dette tilfelle vil mikronoen redusere støyet og brukeren vil høre alle høye lyder på et trygg nivå.

Med toveis radio

Med en innebygd toveis radio kan brukere av disse ørelokker snake til hverandre. I noen tilfeller det er et behov å kunne gjøre dette på arbeidstedet.

Lyddempeningsnivå SNR og and safe noise level

SNR er forkortelsen av "Signal to Noise Ratio". Tallet som er angitt sammen med disse bokstavene (for eksempel SNR 30), beskriver hvor mye ørelokken demper lyden i dB.

For eks. hvis lydnivået på et arbeidsplass er 120 dB og brukeren har SNR 30 ørelokker på, vil brukeren høre 90 dB i stedet.

120 dB - 30 dB = 90 dB

Den maksimal trygtlydvået for en hele arbeidsdag (8 timer) er 80 dB, så du må vite nivået på ditt arbeidstedtil å velge den riktig SNR nivå.