Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier

Fresestål

Over 400 Håndoverfres fresestål fra BOSCH, FESTOOL og andre produsenter, for tre, metall og annet material behandling.

Bruk fresestål type, produsent, skaft diameter filtre. Velg et fresestål med eller uten kulelager.

Kort om de mest populære fresestål typene:

Skråfreser

Denne fresestål er vanlig brukt for å frese en skrå kant på profil arbeid på forskjellige prosjekter. De fleste fresestål er egnet for tre eller laminat fresing. Som vanlig så har disse fresestål kulelager for presis støtte.

Skrå fresestål er veldig ofte brukt for å lage vinklete kanter under boks konstruksjon. Hvis du vil lage en 4 -- sidet boks, bruk 45o freser, for en 6 -- sidet boks bruk 30o freser, for 8 -- sidet boks så er en 22,5° skrå freser nødvendig.

Pinnefres

På tross av den enkle konstruksjonen av rette fresestål, så kan denne allsidige kutteren bli brukt i en bred rekkevidde av applikasjoner. Den kan blir brukt til å kutte spor, til å lage gitt og falser, lage seter hengsel, frese spesielt formede hull, kutte runde hull med rene kanter, forme og duplisere deler med forberedte maler.

Pinnefresere kan ha forskjellige størrelser, lengder og mønstre, men de kan bli delt opp inn i rette fresere (disse freserne har bare blader på sidene -- det er umulig å stupe den inn i arbeidsstykket) og rette stupe fresere (denne typen har blader på tuppen, derfor kan du lage et stupe kutt).

Kant fresere

Trimme fresere har vanligvis kulelager veiledning. Sånne fresestål er brukt for å forme identiske deler med bruk av en mal. Støtte kulelager går langs mal overflaten og kutteren trimmer arbeidsstykket for å matche malen. Du kan velge fresestålmed støtte kulelager montert over, under eller på begge sider av freser kutte overflaten.

Profil fresere

Ogee fresere er bruk for kant profilering. Det er en ekstremt bred rekkevidde av forskjellige profil former du kan velge fra. Det går avhenger på hvilken form du foretrekker og hva slags kant du skal profilere (for eksempel: bordben, bord topp eller skuffefront del). Ogee fresere kan ha støtte kulelager, eller ikke. Det avhenger på formen og typen.

Praktisk tips:

Under frese prosessen så må du alltid gjøre det sånn at arbeidstykke mate retningen er omvendt til frese bit rotasjon retningen. Dette vil forsikre nøyaktig verktøy handling og fantastike resultater. Hvis frese bit rotasjonen og arbeidstykke retningen er lik, så vil det være vanskelig å kontrollere kutte prosessen og den maskinerte overflaten vil ha lavere kvalitet, fordig det roterende biten "drar" arbeidstykke og det kan ha en tendens til å "hoppe".

ADVARSEL: Aldri prøv å jobbe med en fresestål med bruk av en skrumaskin eller drill. Det er mulig, men ikke korrekt og veldig farlig! Fresstål med skarpe tenner / blader er veldig aggressivt på overflaten som skal bli freset, så fresestål må bli kontrollert veldig presist, verktøyet må være stabilt. Når du mister kontrollen av verktøyet og freser biten hopper plutselig ut av materialet så kan dette føre til seriøse skader og skade arbeidsstykket. Det er derfor spesielle verktøy -- håndoverfres maskiner er brukt for slike applikasjoner.

De eneste unntakene er:

-          Metal freser bits med små tenner kan bli brukt med rette slipere og driller;

-          fresestål, spesielt designet for bruk med skrutrekkere og driller.