Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier

        


DeWalt - profesjonelle og pålitelige verktøy!

I 1923 oppfant Raymond DEWALT den radiale alarmsagen, som ble standarden for kvalitet og holdbarhet i flere tiår. I over 70 år har DEWALT hatt rykte for god design og produksjon av robuste industrimaskiner. Det var starten på vårt mangeårige rykte blant håndverkere; tøff, sterk, nøyaktig, grov og pålitelig. Dette ble DEWALTS-merket.

I dag er denne tradisjonen bygget inn i et bredt spekter av svært effektive, elektriske håndverktøy. Takknemligheten for disse DEWALT-profesjonelle verktøyene blant fagfolk over hele verden har gjort DEWALT til det ledende merkevaren for profesjonelle verktøy i Nord-Amerika og det raskest voksende merkevaren for elektroverktøy de siste fem årene.

DeWalt er forpliktet til å strebe etter en ledende posisjon når det gjelder miljø, helse og sikkerhet gjennom kontinuerlig forbedring av prosesser og vår produksjonsteknologi. De forutsetter at selskapet holder de høyeste standardene, at avfallsproduksjon minimeres, at materialer og produkter gjenbrukes der det er mulig, og at alle gjeldende lover og regler overholdes.

Reparasjonstjeneste er tilgjengelig på alle DEWALT-verksteder i Sverige. Servicekontakter

XR-serien litiumionbatteridrevet verktøy har 3 års garanti hvis du registrerer verktøyet her innen 4 uker etter kjøpet.