Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier

Karcher logo

Karcher - pålitelig utstyr for hjemmet og hagen, preget av effektivitet, innovasjon og upåklagelig kvalitet!

Komplett utvalg av Karcher produkter. Karcher er en av de største produsenter av vaske- og rengjøringsutstyrt i verden, kjent blant fagfolk og hjemmebrukere. Karcher produserer utstyrt og tilbehør til ulike oppgaver.

HøytrykksvaskereStøvsugereGulvrengjøringsutstyrDampvaskereElektriske vannpumper, stort utvalg av Regngjøringsmiddler  og annet rengjøringsrelatert utstyr er tilgjengelig for ditt valg.

Produkter som du er interessert i, kan bli enklere funnet ved bruk av filter som sorterer produkter etter formål eller type. Hvis du er på utkikk etter tilbehør, som passer din Karcher, bare velg verktøymodell i feltet „PASSER TIL“, og systemet vil automatisk finne alle tilbehør som passer til maskinen din. Det er veldig veldig enkelt og raskt.

 

HOME & GARDEN SORTIMENT FOR PRIVAT BRUK

Home and Garden produkter er tilpasset de hjemmebrukere som ønsker å opprettholde renhet både innendørs og utendørs. Karcher vil gjøre dine daglige rengjøringsoppgavene enklere. Fra høytttrykksvaskere, damp- og vindusvaskere til feie- og vanningssystemer - Karcher tilbyr den riktige løsningen for enhver rengjøringsoppgave!

 

PROFESSIONAL - PRODUKTER FOR PROFESJONELT BRUK

Det å finne de riktige løsningene for rengjøringsoppgaver blir stadig viktigere i enhver virksomhet. Derfor har Karcher utviklet et bredt sortiment av produkter som møter brukernes behov og kan redusere arbeidstid, ressursbruk og kostnader knyttet til disse oppgavene uten at det går på bekostning av resultatene. Produktene er ment for rengjøringsvirksomheter, produksjonsbedrifter, samt hjemmebrukere som krever pålitelig utstyr med lang levetid.