Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier

Multifunksjonsverktøy og tilbehør

Bred utvalg av oscillerende verktøy & tilbehør fra Fein, Bosch, Makita, DeWalt, Milwaukee, Festool og andre merker.

Spesielle filtre som hjelper deg finne den riktig verktøy eller tilbehør rask og enkelt.

Multifunksjonelle oscillerende verktøy er de absolut beste til renovering. De er et kompakt alternativ til andre større verktøy. Multifunksjonelle verktøy kombinerer en sag, slipemaskin, og skrapemaskin. Ved bruk av spesielle kutteutstyr er det også mulig å lage et kutt hull, derfor er denne verktøy uerstatteig i noen tilfeller. 

Ved em Multifunksjonelle verktøy du can kutte mange forskjellige materialer (sponplater, plastikk, tre, kryssfiner, gips, metall, fliser, osv.), rengjør hvilken som helst overflate, fjrne gulvbelegg, slipe or polere overflater, og mye mer...

Monteringssystemer brukt i oscillerende verktøy & tilbehør

Det finnes flere monteringssystemer some er i bruk i oscillerende verktøy (både til profesjonell og hobby bruk), derfor er det viktig at du velger verktøy og tilbehør med samme monteringssystem. For å få jobben gjort, dina verktøy og tilbehør skal ha samme monteringssystem. Det finns 4 populære monteringssystemer:

1. OIS(Oscillating Interface System) er en av de mest populære systemer.Denne system brukes til mange verktøy body til proff og hobby bruk. OIS tilbehør skal kun bruke med OIS verktøy, men OIS verktøy kan brukes med tilbehør som har både OIS og STARLOCK monteringssystemer.

2. STARLOCKmonteringssystemet har også blitt ganske populær i det siste. Many verktøy merker som har brukt OIS før har byttet til STARLOCK. Denne system er som et forbedret OIS. Derfor kan alle tilbehør med STARLOCK også brukes på verktøy med OIS i tilleg til selve STARLOCK systemer. Men om du har verktøy med STARLOCK systemet kan det brukes kun med STARLOCK tilbehør.

3. Etter STARLOCK systemet ble populær, ble STARLOCK PLUSlansert. Dette systemer er dedikert till verktøy med høyre kraft. STARLOCK PLUS tilbehør kan brukes med STARLOCK PLUS og STARLOCK MAX verktøy, men et STARLOCK PLUS verktøy kan kun brukes med STARLOCK og STARLOCK PLUS tilbehør.

4. til slutten ble STARLOCK MAXlansert, som er dedikert til de kraftigste oscillerende verktøy. STARLOCK MAX kan kun brukes med  STARLOCK MAX verktøy, men STARLOCK MAX verktøy kan brukes med STARLOCK, STARLOCK PLUS og STARLOCK MAX tilbehør.

Verktøy og tilbehør kompatibilitetstabell

OBS: i vår e-butikk har vært verktøy og tilehør en “Tilbehør monteringssystem” egenskap, derfår bør du sjekke at verktøyet og tibehøret er kompatibel med hver andre.