Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier

Skrutrekker/bor Bosch GSR 12V-15; 12 V; 2x1,5 Ah batt. + 39 tilbehør


Artikkelnummer 84797
Produsent Bosch
Vekt 0.95 kg
Totalvekt med emballasjen 2,700 kg
Profesjonell / For hjemmefiksere Profesjonell
Pakke dimensjoner 320x250x120 mm
Verktøydimensjoner 169x178 mm
Motor type Batteridrevet
Batteritype Li-Ion (Litium-ion batteri)
Batterispenning 12 V
Batterikapasitet 1,5 Ah
Antall, batterikapasitet 2x1,5 Ah
Oppladningstid 65 min
Turtall ubelastet 0-350/1300 min-1
Maks. turtall 1300 /min
Maks. dreiemoment hard skrutrekking 30 Nm
Momentmodi 20
Chuckdiameter 1-10 mm
Maks. bor-Ø tre 19 mm
Maks. bor-Ø stål 10 mm
Antall gir 2 gir
Standardmutter Ø 7 mm
Reversfunksjon +
ECP (Elektronisk cellebeskyttelse) +
Dreiemomentbits inkl. x25
Treborbits inkl. Ø3-10 mm
Metallbor inkl. Ø2-8 mm
Sett inkluderer Tilbehør
Er koffert/veske inkludert Ja, Bag
Lader inkludert Ja
Bemerk vennligst Batteriet når full kapasitet etter 3-4 ladninger
Integrert LED-belysning Ja
Beskyttelse mot overlading Ja

Fra Januar 1017 vil alle 10,8 V serie elektroverktøy, batterier og ladere (professionelle, grønn linje og hage) blir forandret til 12 V. Denne forandringen er bare relatert til batterier med teknisk data målemetoden. Ingen av tekniske batteri egenskaper og fester vil bli forandret, derfor vil nye batterier passe i gamle verktøy og ladere.

Du kan finne mer informasjon på den offisielle Bosch siden, med å følge denne linken: https://www.bosch-professional.com/no/no/service/nyheter/omstilling-fra-10-8-til-12-volt/

Her vil du finne alt som Bosch har å tilby av verktøy og tilbehør. Bosch sitt verktøy assortiment kan deles inn i slike grupper:

  • Blå Bosch (Bosch Professional) linjen - disse er profesjonelle verktøy, som har høye krav for kraft, presisjon og til hvor slitesterkt det er.De fleste av disse verktøyene er utstyrt med et intelligent transportsystem „L-BOXX“ plastkasser.
  • Grønn Bosch linjen - verktøy til hjem, hobby og hagearbeid. Disse verktøyene er laget med en kombinasjon av høy kvalitet, det siste innenfor teknologi, komfortabelt design og god pris.
  • Bosch måleinstrumenter - verktøy til profesjonelle og de som liker å gjøre det selv, noe som hjelper til med å skape falte overflater, måle distanser, vinkler og skråninger, og til å finne gjemte objekter.
  • Bosch tilbehør - helle assortimentet har over 8,000 produkter (drill bits til betong, metall, tre og andre materialer, meisler, routing bits, skjæreblad, slipemidler, osv.). Alle Bosch tilbehørene er av høy kvalitet.

Kort om selskapets historikk:

Robert Bosch GmbH ble grunnlagt i 1886, Stuttgart, Tyskland.

Selskapets grunnlegger var Robert Bosch. Han var en oppfinner og gjorde mange teknologiske oppdagelser. Robert Bosch ble også veldig aktiv innenfor det sosiale feltet som en filantropist. Han grunnla et sykehus, var den første forretningsmannen, som begynte med 8-timers skift i hans fabrikker og gjorde mange andre sine liv bedre.

Nå er Bosch selskapet kjent som verdens største produsent innenfor bilindustrien. Det er vanskelig å finne en bil i verden, som ikke har minst 1 Bosch del.Bildeler står bak omtrent 60% av hele selskapets omsetning.

Bosch er også kjent for varmeapparat løsninger, industrielle maskiner, hvitevarer og produsent av verktøy.

Selskapet Bosch har registrert mer enn 4,000 patenter. Dette tallet illustrerer selskapets lidenskap for innovasjon.Dem er spesielt opptatt av utvikling innenfor batteriteknologi.