Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier
TOP!

Skrutrekker/bor Bosch GSR 12V-15 FC Full Set; 12V; 2x2,0 Ah batt.

SKU207324

kr 2 099,00 Inkl mva
Antall:

 Gratis levering fra 699 kr, opptil 20 kg
 30 dagers åpent kjøp
 
30 dagers bedriftsfaktura uten tilleggskostnad. Les mer

 Rask og punktlig levering - sjekk kommentarer på Trustpilot
 Hjelp på telefon og chat mandag til fredag 07:00-16:00.

Produsent Bosch
Vekt 0.8 kg
Totalvekt med emballasjen 4,984 kg
Profesjonell / For hjemmefiksere Profesjonell
Pakke dimensjoner 442x360x119 mm
Verktøydimensjoner 132x178 mm
Motor type Batteridrevet
Batteritype Li-Ion (Litium-ion batteri)
Batterispenning 12 V
Batterikapasitet 2,0 Ah
Antall, batterikapasitet 2x2,0 Ah
Turtall ubelastet 0-400/0-1300 min-1
Maks. turtall 1300 /min
Maks. dreiemoment hard skrutrekking 30 Nm
Momentmodi 21
Chuckdiameter 1-10 mm
Maks. bor-Ø tre 30 mm
Maks. bor-Ø stål 10 mm
Antall gir 2 gir
Unbrakosjoks 1/4" +
Spenning 12 V / DC
Softgrip håndtak +
Kan benyttes med vinkelchuck +
Hurtigchuck av plast +
Løstagbar sjoks +
Chuck inkl. +
Sett inkluderer Nøkkelløs chuck, Vinkelkomplement
Er koffert/veske inkludert Ja, L-Boxx
Lader inkludert Bosch AL 1130 CV
Integrert LED-belysning Ja
Indikator for ladenivå Ja

Skrutrekker/bor Bosch GSR 12V-15 FC med hurtigavtagbart chuck - vinkeladapter, sideadapter, borholder og bitsholder! Alle disse adaptere gir mulighet å komme til ekstremt trange steder både for borring og skruing. Skrutrekkeren kan også brukes uten noen chuck, noe som gjør den enda smalere (kortere) i trange steder. Maskinen inneholder to ny type 12V Li-Ion batterier. Med kapasitet på 2,0Ah. Laderen som følger med, lader opp batteriet på kun 45 minutter. Pakken inneholder også L-boxx koffert og feste til beltet.

Her vil du finne alt som Bosch har å tilby av verktøy og tilbehør. Bosch sitt verktøy assortiment kan deles inn i slike grupper:

  • Blå Bosch (Bosch Professional) linjen - disse er profesjonelle verktøy, som har høye krav for kraft, presisjon og til hvor slitesterkt det er.De fleste av disse verktøyene er utstyrt med et intelligent transportsystem „L-BOXX“ plastkasser.
  • Grønn Bosch linjen - verktøy til hjem, hobby og hagearbeid. Disse verktøyene er laget med en kombinasjon av høy kvalitet, det siste innenfor teknologi, komfortabelt design og god pris.
  • Bosch måleinstrumenter - verktøy til profesjonelle og de som liker å gjøre det selv, noe som hjelper til med å skape falte overflater, måle distanser, vinkler og skråninger, og til å finne gjemte objekter.
  • Bosch tilbehør - helle assortimentet har over 8,000 produkter (drill bits til betong, metall, tre og andre materialer, meisler, routing bits, skjæreblad, slipemidler, osv.). Alle Bosch tilbehørene er av høy kvalitet.

Kort om selskapets historikk:

Robert Bosch GmbH ble grunnlagt i 1886, Stuttgart, Tyskland.

Selskapets grunnlegger var Robert Bosch. Han var en oppfinner og gjorde mange teknologiske oppdagelser. Robert Bosch ble også veldig aktiv innenfor det sosiale feltet som en filantropist. Han grunnla et sykehus, var den første forretningsmannen, som begynte med 8-timers skift i hans fabrikker og gjorde mange andre sine liv bedre.

Nå er Bosch selskapet kjent som verdens største produsent innenfor bilindustrien. Det er vanskelig å finne en bil i verden, som ikke har minst 1 Bosch del.Bildeler står bak omtrent 60% av hele selskapets omsetning.

Bosch er også kjent for varmeapparat løsninger, industrielle maskiner, hvitevarer og produsent av verktøy.

Selskapet Bosch har registrert mer enn 4,000 patenter. Dette tallet illustrerer selskapets lidenskap for innovasjon.Dem er spesielt opptatt av utvikling innenfor batteriteknologi.