Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier
Pris
 1. 660 kr - 11609 kr
Produsent
 1. Flex (1)
 2. Show more
Batterispenning
Kobling med IT-enhet
Batteritype
Antall gir
Børsteløs motor - energieffektiv og superstille
Uten batteri og lader
Batterikapasitet
 1. 5,0 Ah (23)
 2. 8,0 Ah (1)
 3. Show more
Maks. dreiemoment hard skrutrekking
 1. 40 Nm - 2034 Nm
Er koffert/veske inkludert
 1. TSTAK (5)
 2. TSTAK II (3)
 3. Show more
Festetype
Sett inkluderer
Beskyttelse mot overlading
Indikator for ladenivå
Maks. turtall
 1. 250 /min - 5000 /min
Topptilbud
Vekt
 1. 0 kg - 6 kg

Batteridrevet muttertrekkere

Populære batteridrevet maskiner, bredt brukt i kjøretøyverksteder og byggeplasser. Dette er grunnen til at vi alltid har beste tilbud fra produsenter i hele Europa, egnet til hobby-brukere og fagfolk. Det er verdenskjente produsenter, som MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT, HITACHI, FESTOOL, MILWAUKEE, som tilbyr sine beste maskiner og løsninger. Vi anbefaler å bruke filtreringssystem, som hjelper deg å finne riktig verktøy enkelt og raskt.

Slagskrutrekkere

Hvis du er ute etter et verktøy for å skru skruere med slagfunksjonen, vennligst velg filter HEX 1/4". Alle slike maskiner har et indre 1/4" bitsholder som passer for alle standardbits/adaptere og annet tilbehør. Alle disse tilbehør finner du i kategorier "Skrubits" og "Bitsholdere".

Muttertrekkere

Hvis du ser etter et verktøy som hjelper deg å kjøre større bolter og muttere ,da må du ha en muttertrekker. Alle muttertrekkere har ytre firkant festesystem i flere dimensjoner. Vennligst bruk filtre 1/4", 3/8", 1/2" eller 3/4" for å velge en du trenger. Mest brukte tilbehør til muttertrekkere er kraftpiper, du finner de i kategorien "Piper og kraftpiper".