Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier
Pris
 1. 706 kr - 9238 kr
Produsent
 1. Flex (1)
 2. Show more
Batterispenning
Oppladningstid
 1. 90 min (1)
 2. 100 min (1)
 3. 105 min (2)
 4. 120 min (1)
 5. Show more
Batteritype
Børsteløs motor - energieffektiv og superstille
Uten batteri og lader
Batterikapasitet
Maks. dreiemoment hard skrutrekking
 1. 22 Nm - 1491 Nm
Er koffert inkludert
Festetype
Maks. turtall
 1. 0 /min - 4000 /min
Topptilbud
Vekt
 1. 0 kg - 4 kg

Batteridrevet muttertrekkere

Populære batteridrevet maskiner, bredt brukt i kjøretøyverksteder og byggeplasser. Dette er grunnen til at vi alltid har beste tilbud fra produsenter i hele Europa, egnet til hobby-brukere og fagfolk. Det er verdenskjente produsenter, som MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT, HITACHI, FESTOOL, MILWAUKEE, som tilbyr sine beste maskiner og løsninger. Vi anbefaler å bruke filtreringssystem, som hjelper deg å finne riktig verktøy enkelt og raskt.

Slagskrutrekkere

Hvis du er ute etter et verktøy for å skru skruere med slagfunksjonen, vennligst velg filter HEX 1/4". Alle slike maskiner har et indre 1/4" bitsholder som passer for alle standardbits/adaptere og annet tilbehør. Alle disse tilbehør finner du i kategorier "Skrubits" og "Bitsholdere".

Muttertrekkere

Hvis du ser etter et verktøy som hjelper deg å kjøre større bolter og muttere ,da må du ha en muttertrekker. Alle muttertrekkere har ytre firkant festesystem i flere dimensjoner. Vennligst bruk filtre 1/4", 3/8", 1/2" eller 3/4" for å velge en du trenger. Mest brukte tilbehør til muttertrekkere er kraftpiper, du finner de i kategorien "Piper og kraftpiper".