Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier
Pris
  1. 601 kr - 9024 kr
Produsent
Batterispenning
Batteritype
Antall gir
Oppladningstid
  1. 105 min (2)
  2. 120 min (1)
  3. Show more
Børsteløs motor - energieffektiv og superstille
Uten batteri og lader
Batterikapasitet
Maks. dreiemoment hard skrutrekking
  1. 25 Nm - 19485 Nm
Er koffert/veske inkludert
Festetype
Sett inkluderer
Maks. turtall
  1. 1500 /min - 35969 /min
Topptilbud
Vekt
  1. 0 kg - 19 kg

Batteridrevet muttertrekkere

Populære batteridrevet maskiner, bredt brukt i kjøretøyverksteder og byggeplasser. Dette er grunnen til at vi alltid har beste tilbud fra produsenter i hele Europa, egnet til hobby-brukere og fagfolk. Det er verdenskjente produsenter, som MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT, HITACHI, FESTOOL, MILWAUKEE, som tilbyr sine beste maskiner og løsninger. Vi anbefaler å bruke filtreringssystem, som hjelper deg å finne riktig verktøy enkelt og raskt.

Slagskrutrekkere

Hvis du er ute etter et verktøy for å skru skruere med slagfunksjonen, vennligst velg filter HEX 1/4". Alle slike maskiner har et indre 1/4" bitsholder som passer for alle standardbits/adaptere og annet tilbehør. Alle disse tilbehør finner du i kategorier "Skrubits" og "Bitsholdere".

Muttertrekkere

Hvis du ser etter et verktøy som hjelper deg å kjøre større bolter og muttere ,da må du ha en muttertrekker. Alle muttertrekkere har ytre firkant festesystem i flere dimensjoner. Vennligst bruk filtre 1/4", 3/8", 1/2" eller 3/4" for å velge en du trenger. Mest brukte tilbehør til muttertrekkere er kraftpiper, du finner de i kategorien "Piper og kraftpiper".