Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier
Pris
 1. 790 kr - 12464 kr
Produsent
 1. Ingersoll-Rand (1)
 2. RYOBI (4)
 3. Yato (2)
 4. Bahco (6)
 5. Show more
Festetype
Batterispenning
Kobling med IT-enhet
Antall gir
Børsteløs motor - energieffektiv og superstille
Inneholder batteri
Batterikapasitet
Maks. dreiemoment hard skrutrekking
 1. 40 Nm - 2050 Nm
Er koffert/veske inkludert
 1. MakPac Nr.3 (1)
 2. MetaBOX 145 L (1)
 3. TSTAK (5)
 4. TSTAK II (3)
 5. Show more
Sett inkluderer
Beskyttelse mot overlading
Indikator for ladenivå
Maks. turtall
 1. 250 /min - 3600 /min
Flagg til produktet
Vekt
 1. 0 kg - 7 kg

Batteridrevet muttertrekkere

Populære batteridrevet maskiner, bredt brukt i kjøretøyverksteder og byggeplasser. Dette er grunnen til at vi alltid har beste tilbud fra produsenter i hele Europa, egnet til hobby-brukere og fagfolk. Det er verdenskjente produsenter, som MAKITA, BOSCH, METABO, DEWALT, HITACHI, FESTOOL, MILWAUKEE, som tilbyr sine beste maskiner og løsninger. Vi anbefaler å bruke filtreringssystem, som hjelper deg å finne riktig verktøy enkelt og raskt.

Slagskrutrekkere

Hvis du er ute etter et verktøy for å skru skruere med slagfunksjonen, vennligst velg filter HEX 1/4". Alle slike maskiner har et indre 1/4" bitsholder som passer for alle standardbits/adaptere og annet tilbehør. Alle disse tilbehør finner du i kategorier "Skrubits" og "Bitsholdere".

Muttertrekkere

Hvis du ser etter et verktøy som hjelper deg å kjøre større bolter og muttere ,da må du ha en muttertrekker. Alle muttertrekkere har ytre firkant festesystem i flere dimensjoner. Vennligst bruk filtre 1/4", 3/8", 1/2" eller 3/4" for å velge en du trenger. Mest brukte tilbehør til muttertrekkere er kraftpiper, du finner de i kategorien "Piper og kraftpiper".