Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier

Slagskrutrekker / bor Bosch GSB 18-2-Li Plus; 18 V; 2x2,0 Ah batt.

SKU206389


Forleng Bosch-verktøygarantien opp til 3 år! Mer informasjon om det, finner du her!

Produsent Bosch
Vekt 4.48 kg
Totalvekt med emballasjen 4,725 kg
Profesjonell / For hjemmefiksere Profesjonell
Pakke dimensjoner 440x360x155 mm
Verktøydimensjoner 202x230 mm
Motor type Batteridrevet
Inneholder batteri Ja
Batterispenning 18 V
Batterikapasitet 2,0 Ah
Antall, batterikapasitet 2x2,0 Ah
Oppladningstid 60 min
Turtall ubelastet 0-500/0-1900 min-1
Maks. turtall 1900 /min
Maks. dreiemoment hard skrutrekking 63 Nm
Momentmodi 21
Chuckdiameter 1,5-13 mm
Maks. bor-Ø tre 38 mm
Maks. bor-Ø stål 13 mm
Antall gir 2 gir
Spenning 18 V / DC
For boring i murverk (slagfunksjon) Ja
Er koffert/veske inkludert Ja
Lader inkludert Ja
Integrert LED-belysning Ja

Her vil du finne alt som Bosch har å tilby av verktøy og tilbehør. Bosch sitt verktøy assortiment kan deles inn i slike grupper:

  • Blå Bosch (Bosch Professional) linjen - disse er profesjonelle verktøy, som har høye krav for kraft, presisjon og til hvor slitesterkt det er.De fleste av disse verktøyene er utstyrt med et intelligent transportsystem „L-BOXX“ plastkasser.
  • Grønn Bosch linjen - verktøy til hjem, hobby og hagearbeid. Disse verktøyene er laget med en kombinasjon av høy kvalitet, det siste innenfor teknologi, komfortabelt design og god pris.
  • Bosch måleinstrumenter - verktøy til profesjonelle og de som liker å gjøre det selv, noe som hjelper til med å skape falte overflater, måle distanser, vinkler og skråninger, og til å finne gjemte objekter.
  • Bosch tilbehør - helle assortimentet har over 8,000 produkter (drill bits til betong, metall, tre og andre materialer, meisler, routing bits, skjæreblad, slipemidler, osv.). Alle Bosch tilbehørene er av høy kvalitet.

Kort om selskapets historikk:

Robert Bosch GmbH ble grunnlagt i 1886, Stuttgart, Tyskland.

Selskapets grunnlegger var Robert Bosch. Han var en oppfinner og gjorde mange teknologiske oppdagelser. Robert Bosch ble også veldig aktiv innenfor det sosiale feltet som en filantropist. Han grunnla et sykehus, var den første forretningsmannen, som begynte med 8-timers skift i hans fabrikker og gjorde mange andre sine liv bedre.

Nå er Bosch selskapet kjent som verdens største produsent innenfor bilindustrien. Det er vanskelig å finne en bil i verden, som ikke har minst 1 Bosch del.Bildeler står bak omtrent 60% av hele selskapets omsetning.

Bosch er også kjent for varmeapparat løsninger, industrielle maskiner, hvitevarer og produsent av verktøy.

Selskapet Bosch har registrert mer enn 4,000 patenter. Dette tallet illustrerer selskapets lidenskap for innovasjon.Dem er spesielt opptatt av utvikling innenfor batteriteknologi.