Handlekurv

0 stk. kr 0,00

My Cart -

0 stk.
Alle kategorier
Underkategori
 1. Rengjøringsmiddel (138)
 2. Børster og vaskesvamper til høytrykksvaskere (37)
 3. Dypvannspumper (3)
 4. Elektriske vannpumper (10)
 5. Hørselsvern (1)
 6. Ladere (3)
 7. Lensepumper (12)
 8. Luftfilter til støvsugere (36)
 9. Polérmaterialer og treoljer (4)
 10. Pumpeautomater (7)
 11. Slangekoblinger til støvsugere (13)
 12. Slangetromler, -vogner og -holdere (12)
 13. Sprøyteaggregat (1)
 14. Sprøytedyser og -pistoler (28)
 15. Tilbehør til dampvasker (24)
 16. Tilbehør til sprøyteaggregat (2)
 17. Tilbehør til vanningsutstyr (5)
 18. Tilbehør til vannpumper (4)
 19. Tilkoblingsadaptere til vannslanger (17)
 20. Vanningsslanger (23)
 21. Øvrige munnstykker og tilbehør (50)
 22. Show more
Passer til

Kärcher

Kärcher

Kärcher er en tysk produsent som er verdenskjent for sin rengjørningsteknikk: høytrykkspylere, våt- og tørrstøvsugere, kostemaskiner, systemer for bilvask, damprensere, nedsenkbare pumper og rengjøringsmidler.

Kärchers høytryksspylere
En vanlig hageslange bruker omtrent 3500 liter vann i timen og gir et trykk på kun 4 bar. Kärchers høytrykksspylere bruker så lite som 400 liter i timen ved 100 bar. På den måten kan du spare både penger og vann!

Kärchers våt- og tørrstøvsugere
Våt- og tørrstøvsugerne utmerker seg med det spesielle patronfilteret som gjør våt- og tørrstøvsuging mulig uten å bytte filter, uavhengig av hvilken type skitt det er snakk om, flytende eller tørr.

Anbefaler:

Kärchers kostemaskiner
Med Kärchers kostemaskiner kan du raskt fjerne skitt fra veier, oppkjørsler og uteområder. Og du slipper å bøye deg!

Stort utvalg av tilbehør
Kärchers rengjøringsteknikk har mange forskjellige bruksområder – alt du trenger er passende tilbehør. Kärcher tilbyr et bredt utvalg av tilbehør som spylerør, høytrykksslanger, forskjellige munnstykker og rengjøringsmidler. Du kan koble spylerør til høytrykksspylerne for å ta bort forskjellige typer skitt. Slanger med forskjellig lengde garanterer maksimal fleksibilitet ved rengjøring. Høytrykksspylerne fra Kärcher fungerer enda mer effektivt med spesielle børster og vaskesvamper, og de kan kobles til alle typer hageslanger med tilsvarende adapter. Kärchers rengjøringsmidler, som er lett biologisk nedbrytbare, er tilpasset for å utføre forskjellige oppgaver: bilvask, fjerning av insekter fra sidespeil, rengjøring av ulike typer materiale: tre, plast eller stein. Dersom du foretrekker å ha ett i stedet for flere, kan du velge universalrengjøringsmiddelet.

Kärchers pumper
Kärcher tilbyr pumper for å pumpe ut både rent vann og avløpsvann. På de helt nye modellene innen nedsenkbare Kärcher-pumper er det integrert en nivåsensor som sikrer en umiddelbar reaksjon ved vannkontakt og kobler av eller på pumpen.

Garanti og service for Kärchers rengjøringsteknikk
Du kan finne Kärchers servicesenter over alt i Norge. Kärchers rengjøringsteknikk som benyttes for kommersielle formål har 1 års garanti. Dersom Kärchers teknikk benyttes av privatpersoner (ikke-kommersiell virksomhet) selges den med 2 års garanti. Mer informasjon om garantivilkårene finner du på siden Garantivilkår.

Et blikk på utviklingen av Kärcher
Alfred Kärcher grunnla bedriften i 1935, men det store gjennombruddet innen rengjøringsteknikk kom i 1950 med utviklingen av den første europeiske høytrykksrenseren med varmtvann. Selskapet har etter hvert utvidet sortimentet sitt innen rengjøringsteknikk. I 2003 lanserte Kärcher verdens første helautomatiske støvsugerrobot på markedet – RoboCleaner RC 3000. I dag distribueres Kärcher i mer enn 190 land.